Previous slide
Next slide

Afdrukken

Canvas

Een herinnering aan de muur, een stevig doek, kleurvast en perfect om jaren van te genieten, dat is canvas.

Bestel Hier gelijk online! Leverbaar van 20x30cm tot 100×300 cm, standaard op een houten frame gespannen. Standaard levertijd 2 werkdagen.

Voor canvasdrukken leveren wij twee opties.

Polyester doek; dit doek is licht, zacht van toon en heeft een doffe glans. Wij raden dit aan voor banners, logopresentatie en een kalme, haast pastelkleurige uitdrukking tegen een schappelijke prijs.

Ultra katoendoek; van dikkere stof, met uv beschermende coating en diepere kleurrijke glans. Wij raden dit doek aan voor foto’s waar u nog lang van zal genieten.

Digitale foto´s afdrukken

Van een galerieprint tot een vakantiefoto, wij printen alles met hetzelfde oog voor kwaliteit. Bestel Hier gelijk online! Het aanleveren van foto’s kan op elke manier die u uitkomt. Van mobiel, usb stick, cd-rom, Wetransfer of sd-kaart. Voor consumenten corrigeren we standaard elke foto op kleur en helderheid, om het beste uit uw foto’s te halen.

Standaard afdrukken tot 20x30cm drukken wij af met ons Fuji Frontier 350 minilab op hoogwaardig glans of lustre papier. Deze fotochemische printer staat garant voor een langdurig kleurrijk resultaat en onmiskenbare glans.

Vergrotingen tot 100×300 centimeter zijn ook mogelijk, deze worden op onze Epson plotters afgedrukt op glans, lustre of mat papier. Bestel hier gelijk online! Standaard drukken wij deze met de vertrouwde Epson Ultrachrome K3 inktset. Dit levert een print met lange levensduur en uitzonderlijke kleur en zwart-wit afdrukken. (Voor extra snelle levering en nog breder kleurenpallet tot 40x60cm hebben wij sinds kort ook een Epson 4900 plotter met de ultrachrome HDr inktset.)

Voor professionals raden wij aan om bestanden als sRGB jpeg’s aan te leveren, en gaat correctie in overleg. Bij grote oplage maken wij ook een testprint terwijl u wacht. Wij kunnen met het Frontier minilab tevens een backprint met bestandsnaam aanbrengen om grote orders makkelijk te organiseren.

foto restauratie met upscalen resolutie verbeteren

Reproductie

Geen digitaal bestand of negatief meer? Geen probleem! Wij kunnen van elke afdruk een reproductie of ‘foto van foto’ leveren. Hierbij wordt standaard de kleur gerestaureerd waar nodig.  Dit kan ook in andere maten, op canvas of op elk ander fotoproduct dat wij leveren.

Voor licht of ernstig beschadigde afdrukken kan u er ook voor kiezen deze te laten restaureren. Diepe krassen of scheuren, zelfs dwars door een gezicht heen worden vakkundig weggewerkt. Op verzoek kan een gerestaureerd bestand ook voor nabestelling worden bewaard.