Previous
Next

Analoog

Ontwikkelen

 
Voor filmontwikkeling hebben wij nog steeds alle apparatuur in huis, voor snelle en betrouwbare levering voor zowel hobbyisten als professionals.

C-41 kleurnegatief; wij gebruiken hiervoor Fuji CN-16 chemie in de Fuji fp-232b processor. Dit betekent dat wij altijd dezelfde of volgende dag kunnen leveren voor 110, APS, 35mm en 120 rolfilm.

Zwart-wit negatief; in max 2 dagen leverbaar, wij gebruiken hiervoor Kodak D-76 ontwikkelaar 1-shot, voor consistente resultaten. Zwart-wit is handwerk, en wij passen altijd ontwikkeltijd aan op uw film en push of pull vereisten.

E-6 diafilm; Voor diafilm werken wij samen met een ontwikkelcentrale, houdt hierbij rekening met iets langere levertijd (ca. 7 tot 10 werkdagen).

Digitaliseren

Bestel hier gelijk online

Steeds meer filmgebruikers hebben behoefte aan digitale bestanden om aan hun klanten te leveren, of gewoon om op Facebook te delen. Het maakt niet uit of u 100 jaar oude negatieven heeft, of een vers rolletje bij ons laat ontwikkelen. Deze scans worden altijd stuk voor stuk gecorrigeerd, en via Wetransfer geleverd.

Voor standaard 35mm film en aps bieden wij hoge resolutie 2000×3000 scans in jpeg met een moderne Noritsu scanner. U kan ook ultra scans van 4000×6000 oftewel 24 megapixel bestellen.

Daarnaast leveren wij ook middenformaat scans met een kis-dks im-1500 scanner, en kunnen wij ook scans van ons Fuji frontier systeem leveren. De professional kent deze systemen, en wat ze kunnen bieden, vraag bij afwijkende filmformaten of speciale wensen ook vooral naar de mogelijkheden. Wij kunnen met onze scanners alles van 110 film tot 8×10 inch vlakfilm digitaliseren.

Afdrukken

Bestel hier gelijk online

Alles wat wij kunnen ontwikkelen en digitaliseren kunnen wij uiteraard ook afdrukken. Standaard analoge afdrukken komen direct uit ons Fuji Frontier 350 Minilab, maar wij kunnen in overleg ook digitaliseren met een ander scansysteem, afhankelijk van de eisen die u aan de afdruk heeft. Een combinatiepakket afdrukken en digitaliseren is ook mogelijk.

 

Vergrotingen worden tot 100×150 cm gemaakt op onze Epson plotters.

Foto’s van digitale bron kan u
Hier gelijk bestellen

Zelf ontwikkelen

Voor hobbyisten verkopen wij chemie en andere doka benodigdheden. 
Houd het even in de gaten want de komende tijd breiden wij ons assortiment daarin behoorlijk uit. 

Doka artikelen staan nu ook in onze webshop